Terhes vagyok?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Május 11-én hagytam abba a fogamzásgátló szedését (Mercilon), mert babát szeretnénk május 16-án még megjött a menstruációm rendesen, június 10-20ig néha a Wc papíron volt egy kicsi egészen halvány rózsaszines váladék  június 20-22-ig barnás folyásom volt június 26-27-én megint barnás folyás. Ma 27-én reggel csináltam egy terhességi tesztet 10 perec után megnéztem és negatív volt, de nem dobtam ki rögtön, és délután mikor ki akartam dobni ott volt egy halvány 2. csík, tehát  pozitív lett. Most akkor mi a helyzet meg tudná nekem magyarázni? Köszönöm! Anita

Dr. Farkas Ágnes válasza terhességi teszt témában

Kedves Anita! Szerintem ismételje meg a tesztet, és akkor biztos eredményt kap majd. Bizonytalan teszttel nem lehet tudni, hogy terhes-e vagy sem.  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. június 29.

Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy

Nem rég irtam
Jó napot nemrég írtam meg is kaptam rá választ, december 12.26 Kezdődött a mestruáció 12.31 tartot Január 28 -án csináltam egy Clearblue tesztet, ami egy két...
Elvetéltem vagy nem ?
Jó napot az egész úgy kezdődött február 2-án voltam terhesség megállapításon még nem láttak semmit, de viszont pozitív terhességi teszt február 4-én elkezdtem...
Elvetélhettem nem tudom mit tegyek
El vetélhettem? Terhességi tesztem pozitiv lett ugye elis mentem orvoshoz terhesség megállapitásramégnem láttak semmit ez most kedden volt, de tegnap elkeztem...
Pozitív vagy negatív
Üdvözlöm Terhességi teszt eredményemet nem tudom, hogy pozitívnak számít_e!
Aggodnom kene?
Tisztelt Doktor Ur! Olyan problemaval fordulok Onhoz, hogy altalaban 26 naposak a ciklusaim es most 2 napja kesik a menstruaciom. Parommal szeretnenk babat igy...
Sárgatest ciszta
Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom 30an jön meg a szabadsagról, de az hosszu idő nekem. Kérdesem, a poitív terhességi eredményt a teszten produkálhatja e a...