Terhesség

Tisztelt Dr.úr! én 37 hetes vagyok és ma voltam vizsgálaton.aztmondta a doki, hogy már elég jól kezd nyitódni a méhszájam.és megrövidült a méhnyak is.ez mit jelenthet? július 10-e a terminem.PPH: I. HPS: II RI: 0, 61 A/B2, 56 AFI: 11, 6 ezek mit jelentenek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

A méhszájat tapintással is lehet vizsgálni, ilyenkor a terhesség vége felé érezhető, hogy puhul, és kívülről picit elkezd nyílni, nem kell aggódnia, ez természetes. Ezt a változást látni is lehet feltárás során (kacsával) .

Az UH lelet eredményeinek a rövidítését sajnos nem ismerem, csak az AFI-t, ami magzatvíz index, és az RI az valahol az áramlást jelöli. Tehát valószínű, hogy áramlásos UH vizsgálat történt, ha nem lenne jó az eredmény, biztosan szólnak, és ismételni kellene. Elküldtem egy másik orvosnak is a kérdését, hátha ő ismeri ezeket a rövidítéseket, és tud segíteni, de szerintem ne aggódjon. A választ a korábbi kérdésénél találja majd.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 17:23; Megválaszolva: 2009. június 27., 17:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom