Terhességről

Üdvözlöm dr Nő/Úr!

A kérdésem a következő lenne. A férjemmel a mestruációm kezdete után védekezés nélkül voltunk együtt kb3-4 nappal (nekem egyébként is 1-3napig tart errőssebben) . Addig nem is gondoltam semmire, csak miután az együtt léttől kb 5-6.napon furcs lüktető fájdalmat éreztem és a fejem is nagyon fájt, utána olvastam dolgoknak igy lett gyanús! Tegnap és ma reggel csináltm tesztet és pozitiv lett mind a kettő! A furcsa a dologban, hogy ez az együtt lét 11napja volt ráadásul! Egy pár napja érzem is, hogy mintha kicsit fel lennék puffadva, alhasi feszülés, enyhe fájdalom (nem folyamatosan) folyásom meg növekedt! Lehetséges ez egyáltalán? Kérem irjon le mindent amit tud és gondol az esetemről, és, hogy ez nem méhen kivüli terhesség-e?!

.Előre is  nagyon köszönöm válaszát!

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

Lett egy pozitív terhességi tesztje, így valószínű terhes. Az, hogy méhen belül, vagy kívül van-e a terhesség majd csak az UH-on lehet látni. Igen, lehetséges teherbe esnie ilyen hamar is, hiszen nem tudhatjuk, mikor volt a peteérése.

Csak ritkán van olyan, hogy más okozza a pozitív terhességi tesztet.

Ha nem jön meg a következő mensese, akkor jelentkezzen be vizsgálatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 16:15; Megválaszolva: 2009. június 27., 16:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom