Szülés

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

 

Olyan problémám lenne, hogy most szültem junius 16.-án. Junius 19-én jöttünk haza a korházból. A korházban erősen véreztem, és amióta itthon vagyok, azóta ilyen kisebb-nagyobb darabok jönnek ki belőlem. Ez alvadt vér lenne? Ez mennyire természetes vagy ez mennyi ideig fog még tartani? A vérzésem már nem olyan erős. Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert olvastam olyat is hogy ez a placentából is maradhatott vissza és az távozik, de az meg mérgezést is okozhat.

 

Várom minél hamarabb válaszát!

Üdv: Egy aggódó anyuka!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyermekágyi vérzés témában

Kedves Aggódó Anyuka!

A vérzést a kórházban biztosan ellenőrizték, ugye? Mert fontos követni, hogy mennyire bő a vérzés. Olyan szokott lenni az első napokban, mint egy bővebb menses. A kisebb alvadékok amiatt is képződhetnek, hogy a hüvelyben összegyűlik a vér, meglavad, és amikor ellazulnak a gátizmok, pl. vizelet közben, akkor kicsúsznak. Amennyiben bizonytalan, vagy nem látták a bő vérzést a kórházban, inkább menjen vissza egy ellenőrzésre. UH vizsgálat biztosan történni fog, ahol látható, ha esetleg a méh ürege nem teljesen üres. Sajnos bizony előfordulhat egy-egy kisebb lepényrészlet visszamaradása, amit el kell távolítani, de ez az UH-on látszik egyértelműen.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 23., 21:30; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:30
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom