Lehet elvetélek?

Kedves Doktor nő! Megvolt a 2.UH, minden rendben van az orvos szerint.Jó szívműködést mutatott a kicsike...:):)4 mm és 5 hetes terhes vagyok. Köszönöm válaszait. További jó munkát kívánok.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhességi ultrahang témában

Kedves Hölgyem!

Gratulálok! Reméltem, hogy minden rendben lesz, hiszen olyan gyakori ez a probléma! Örülök, hogy boldog, vigyázzon magára, kérdéseivel bártan forduljon hozzánk!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 19., 15:50; Megválaszolva: 2009. június 19., 15:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?