Nem veszélyes?

TISZTELT DOKTOR UR/NÖ!    AZT SZERETNEM KERDEZNI VEDEKEZESKEPPEN SPIRÄLOM VAN ES HAVI VERZES MELLETT DIAGNOZTIZÄLTAK TEGNAP TIZ HETES TERHESSEGET! A SPIRÄL JELENLEG FÖNT VAN MONDVÄN AZ KIJÖN NEM OKOZ VESZET A MAGZATRA;A KERDESEM AZ IGAZ E? A MÄSIK KERDESEM A VERZESEM A MÄJUSI HOBAN NYOLC TIZ NAPPAL KESÖBBEN JELENTKEZET DE LEZAJLOTT RENDESEN VISZONT A MAI NAPIG VERZÖ HOL ROZSASZINES HOL BARNÄSABB PECSETELÖ VERZEST MUATATAT MEG;ERRÖL IS SZOLTAM AZ ORVOSNAK NEM SZOLT SEMMIT UJ IDÖPONTOT ADOTT KEDRE LE LETT VEVE A VER MONDVÄN ADDIGRA MEGJÖN;AZ EREDMENY! EN BEHATÄROLNI SE TUDOM AZT PONTOSAN MENNYI HETES TERHES LEHETEK EZ MIATT;DE AKKOR MI SZERINT TUDOK ESETLEG KÖVETKEZTENI A SZÜLES VÄRHATO IDÖPONTJÄRA IS AKÄR PONTOSAN KÖRÜLBELÜLIT NAGYJÄBOL TUDOK EN IS 37, 38, 39 TERHESEGIG HA JOL TUDOM! KÖSZÖNÖM VÄLASZÄT TISZTELETTEL: EGY AGGODO NÖ

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Aggódó!

Sajnos a spirál egyáltalán nem biztonságos 100%-os módszer, tehát bizony mellette terhes lehet. A lényeg, hogy amennyiben nem kívánt a terhesség akkor el kell intézni a terhesség megszakítást és persze a spirállal együtt a babát is elveszik. Amennyiben kívánt a terhesség, akkor a spirált mielőbb el kell távolítani. Tehát mielőbb menjen el orvoshoz, aki megállapítja hogy hány hetes terhes és persze leveszi a spirált.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. június 19., 23:27; Megválaszolva: 2009. június 19., 23:27
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása