Tisztelt Doktorúr/Nő!

Olyan problémával fordulok önhöz, hogy 28 hetes terhes vagyok 37 éves és pajzsmirigy beteg már 4éve. ma voltam a védőnőknél és a vizeletemben kevés gennyet és mikroszkópikus vért találtak. Nagyon szeretném tudni, hogy ezt mi okozza? Közben még társult hozzá a jobb oldalt nagyon fáj a forgóm és mitől lehet ez? A vérvételi eredmény a vérselytsüllyedésem 6-11között kellene, hogy legyen, de most 84mm. Mielőbbi válaszát várom az email címemre. Köszönöm

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Leletei arra utalnak, hogy van egy húgyúti fertőzése, amivel orvoshoz kell menni, hiszen a laboreredményeket a védőnő nem értékelheti, csak orvos. Valószínű antibiotikumot fog kapni.

Nem tudom a fordó alatt pontosan melyik részt érti, de ezt is biztosan könnyen el tudja dönteni orvosa, hogy szükséges-e egyéb vizsgálat, vagy kezelés a fájdalom miatt.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 18., 14:06; Megválaszolva: 2009. június 18., 14:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid