Reggeli rosszullét

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az első terhességem alatt a 14-15. hétig nagyon gyötörtek a rosszullétek, nemcsak reggel, hanem egész nap, még éjszaka is. A napi 3-4 hányás rendszeres volt, aminek következtében több kilótól is megszabadultam. Egy fél évvel ezelőtt ismét terhes lettem nagy örömömre, de nem jelentkeztek ezek a tünetek akkora mértékben, és a 9. hétre meg is szüntek. Éreztem, hogy baj van, és kiderült, hogy elvetéltem. Most sikerült ismét teherbe esnem (6.hét) , de szinte egyáltalán nem vagyok rosszul. Attól félek, hogy valami ismét nincs rendben. Úgy tudom, hogy ezek a rosszullétek védik a babát. Ön szerint miért lehet ez? Ugye nincs semmi probléma? Válaszát köszönettel, N.andrea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Andrea!

A reggeli rosszullétek nem védik a babát, hanem a terhességgel együtt járhatnak. Az egyik az, hogy még bőven lehet rosszul később is, a másik meg, hogy nem kötelező rosszul lennie egy terhességgel, van, aki egyáltalán nincs rosszul. Szerintem ne aggódjon, ha panasz van, viszont keresse fel orvosát, mert a korábbi vetélés miatt érdemesebb jobban odafigyelni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 18., 14:19; Megválaszolva: 2009. június 18., 14:19
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom