Lehet elvetélek?

Tisztelt Doktor nő!

Korábban már írtam.

5 napja csináltam terhességi tesztet. Mindegyik pozitív lett.Tegnap voltam nőgyógyásznál, hüvelyi ultrahangot csinált. A petezsák látható, benne szikhólyag sejthető.Embyro árnyék nem látszik.1hét múlva kontroll.Ezt írta rá a lapomra, mert nem észlelt pulzálást. Azt mondta, hogy ennek 2 oka lehet: vagy nagyon korai stádiumba van, vagy pedig nem él.......

Korai stádiumba nem lehet véleményem és számolásom szerint... Az előző menzeszem május 2-án volt meg. Május 9-én voltam együtt a párommal. Május 16-án arra lettem figyelmes, hogy halvány pici vér folt van a bugyimba.Ez el is múlt, azóta nem jelentkezett. Mi lehet ez? Lehet egy korai vetélés jele? Vagy esetleg akkor volt a megtermékenyülés? Honnan kell számolni a heteket? Ha 9-től számolom, akkor most vagyok az 5.hétbe.

A nőgyógyászom nem mondott még semmit, mert ő sem tudja és azt mondta hogy sötétben tapogatózunk.De én nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lehet ez.....

Menstruációs görcs van néha, szúr a petefészkem felé és a hólyagom.Belül meg olyan érzés van, mintha valaki kiakarná tépni....Ez mellett hányingerem is van néha.Pattanás is kijött rajtam.

Várom mielőbbi válaszát.

Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

A terhességet az utolsó menses első napjától számoljuk. Tudnia kell, hogy bár "több hét" telt el, ez mégse sok. Egy 5-6 hetes terhességet még nem feltétlen "lát" az UH, ezért kell kontroll egy hét múlva. És 9. után nem volt együttlét? Később is foganhatott akár, ha volt együttlét.

Szerintem próbáljon meg ne aggódni, gyakran fordul elő, hogy túl korán megy el a kismama, és ismételni kell az UH-ot, nem szokatlan dologról van szó. 1 hét múlva meglátják, reméljük, hogy már látható lesz a szívműködés. Sok sikert!

 

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 11., 22:33; Megválaszolva: 2009. június 11., 22:33
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei