Pajzsmirigy túlműködés + baba

Tisztelt Dr. Úr!

Párom (24 éves)  a Propycil 50 nevű gyógyszert szedi a pajzsmirigy túlműködésére. Babát tervezünk hamarosan, így az lenne a kérdésem, hogy lehet-e baja a babának?   (Azt olvastam:  terhes nőknek is ezt adják) , arról sehol se írnak, ha az apának van túlműködése, hatással van- e a baba egészségére? , vállalhatunk-e így babát? Páromnak is érdemes-e valamiféle vitamint szednie? Köszönöm válaszát. Üdv.: a barátnő

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

A tervezett terhességhez, és a babához az anya pajzsmirigyműködésének van köze, hiszen akár meddőség is kialakulhat a rendellenes hormontermelés miatt, és a terhességet is befolyásolja az. Az apa miatt nem kell aggódniuk.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 14., 11:59; Megválaszolva: 2009. június 14., 11:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom