Minden rendben van igy?

Jónapot dr.nő

Az a kérdésem lenne önhöz hogy 6 hetes terhes vagyok és mostanában hányingerre ébredek reggelenként.Néha-Néha görcsöl a hasam is szeretném tudni hogy ez igy természetes vagy ez baj. A következö Uh-hang eredményem rögtön írom magának.

Válaszát köszönöm Üdvözlettel:Lorenssza

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a alhasi görcs, terhesség témában

Kedves Lorenssza!

Most érte el a terhessége azt a méretet, hogy megjelentek az általános tünetek is, ne aggódjon. Amire fontos odafigyelnie, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot (2-2, 5 liter naponta) elfogyassza. Ez sokat segít majd az általános közérzetén is. A méhe kicsit görcsölhet, hiszen elkezdett nőni, ezt fogja érezni a terhesség alatt is, amire figyelni kell, ha ezek a görcsök fájdalmasak lennének, esetleg vérzés, barnás folyás jelentkezne, akkor orvoshoz kell fordulnia. Egyébként ami jó, ha van otthon az a Magne B6, abból nyugodtan vehet be, segíteni fog. Minden jót!

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 06., 23:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés