• Minden rendben van igy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot dr.nő

        Az a kérdésem lenne önhöz hogy 6 hetes terhes vagyok és mostanában hányingerre ébredek reggelenként.Néha-Néha görcsöl a hasam is szeretném tudni hogy ez igy természetes vagy ez baj.A következö Uh-hang eredményem rögtön írom magának.

        Válaszát köszönöm Üdvözlettel:Lorenssza

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi görcs, terhesség témában

        Kedves Lorenssza!

        Most érte el a terhessége azt a méretet, hogy megjelentek az általános tünetek is, ne aggódjon. Amire fontos odafigyelnie, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot (2-2,5 liter naponta) elfogyassza. Ez sokat segít majd az általános közérzetén is. A méhe kicsit görcsölhet, hiszen elkezdett nőni, ezt fogja érezni a terhesség alatt is, amire figyelni kell, ha ezek a görcsök fájdalmasak lennének, esetleg vérzés, barnás folyás jelentkezne, akkor orvoshoz kell fordulnia. Egyébként ami jó, ha van otthon az a Magne B6, abból nyugodtan vehet be, segíteni fog. Minden jót!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-06 23:21:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés