• Repülés kismamaként

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő

        érdeklődni szeretnék hogy hanyadik héttől nem ajánlott repülni kismamaként, illetve mikortól kell ehhez orvosi igazolást kérni. Mi külföldön élünk a férjemmel, és másfél hét múlva utazunk haza akkor leszek 27 hetes, amikor visszajövünk akkor pedig majdnem 29. Kell-e valami speciális odafigyelés, óvintézkedés repülésem időtartama alatt?

        Válaszát előre is megköszönve

        WEBBeteg szakértő válasza a repülés, terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A repülőn az utazást általában a légitársaságok a terminus közeli kismamáknál nem engedélyezik, egyszerűen azért, mert szülés, vagy gond esetén nem tudnak egyszerűen "megállni a következő megállónál".

        Ha repülni szeretne, érdeklődjön a légitársaságnál is. Emellett Magne B6-ot, akár ivóoldatot is vihet magával szükség esetén, és figyeljen a bő folyadékfogyasztásra, mozgassa át a lábait gyakran.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-11 20:36:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés