Hüvelygomba a terhesség alatt

Drága Doktor Úr/Nő!

Az lenne a kérdésem hogy jelnet veszélyt vagy akármilyen bajt a babának ha a terhesség alatt kialakul a hüvely gomba? És a hevesebb sex?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

A hövelygomba, vagy bakteriális fertőzés minden esetben kezelést igényel, hogy ne okozzon felszálló fertőzést. Ezért panaszok esetén orvosi kontrollra van szükség, hogy a megfelelő készítménnyel kezeljék.

A hevesebb együttléttel óvatosnak kell lenni, hogy ne okozzon vérzést pl. Ha panaszok nincsenek, akkor nem kell aggódnia.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 11., 21:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:38
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes