• Gyorsan jött a baba!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!

        Nekem lenne egy olyan problémám, hogy  áprilisba elvesztetem 11 hetesen a kisbabám van már egy gyerekem semmi baj nem volt vele és ezzel se csak egyik napról a másikra.

        Akartunk várni 3 hónapot, de most becsúszott mégis egyszer nem védekeztünk véletlen és terhes lettem a műtét után egyszer volt menstruációm még csak pontosan  25 napra.

        Szeretném megkérdezni, hogy ez most nagy baj, lehet baja a babának és milyen következményekkel járhat, hogy túl gyorsan jött a következő terhesség, ugye megtarthatom?

        Kérem őszinte és gyors válaszát mert ez engem nagyon nyugtalanít. Nagyon szépen köszönöm előre is!

        Üdv.: Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség vetélés után témában

        Kedves Eszter!

        Ilyenkor kicsit nagyobb lehet a szövődmények valószínűsége, de lehet, hogy semmi probléma sem lesz. Szerintem mostmár ne törődjön ezzel, hanem szedjen terhesvitamint, és menjen el vizsgálatra, hogy Uh-on is ellenőrizzék a babát. Pihenjen sokat, többet, mint korábban, és ügyeljen a megfelelő folyadékfogyasztásra. Bármilyen panasz esetén pedig keressen fel nőgyógyászt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 22:22:51; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés