• Ultrahang eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot dr.nő.

        Első sorban én PCO-s voltan február -március de áprilisban gyógyszer segitségével jött meg a menstruációm.És ma voltam UH-hangon és az Uh-hangos hölgy azt monta hogy terhes vagyok.

        UH EREDMÉNY

        Az uterusban egy szabályos petezsák látható.Átlagos átmérője:15mm

        Grav.s.:6 (+/- 1 hét)  Szikhólyag ábrázolodik.

        Szeretném tudni hogy ezt ami felvan tüntetve az Uh-rahangos papirómon hogy ez valojában mit is jelent.Valojában terhes vagyok??

        Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a UH eredmény témában

        Kedves Lorenssza!

        Gratulálok, hát ezért nem jön meg a mensese!

        Az UH szerint van egy petezsák a méh üregében, és a terhesség 6 hetesnek felel meg. Tehát körülbelül 4 hete lehetett a peteérés.

        Ami fontos, hogy egy-két hét múlva legyen még egy UH, hogy a szívműködést is kimutassák. Szedjen terhesvitamint, ha még kezdte el, és majd jelezze, hogy az ismételt UH milyen lett.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-03 20:07:37; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés