• Babatervezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, 28 éves vagyok és lassan szeretnénk babát vállalni párommal, ezzel kapcsolatban több kérdésem is lenne, ebben kérem segítségét: fogazásgátlót szedtem, de abbahagytam a szedését március 31 -én. az első gyógyszer nélküli menstruáció rá 30.napra április 29- én volt, majd a 2. menstruáció 28. napra, május 26-án. mikortól lehet elhagyni a védekezést? kell-e vagy javasolt-e a teherbeesés előbb vitaminokat szedni? ha igen milyeneket? honnan tudhatom, hogy lakóhelyem melyik kórházhoz tartozik ahol térítésmentesen a vizsgálatokat elvégzik? megválaszthatom a kórházat, hogy hol szeretnék szülni? ha bármi egyéb tanácsa is lenne szívesen várom. Köszönettel Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Andrea!

        Nem szükséges már védekezni, nyugodtan próbálkozhatnak a teherbeeséssel. Kezdjen el szedni valamilyen terhesvitamint, ez bőven elegendő.
        Háziorvosától kérdezze meg, melyik a területileg terhesgondozó, mert ide kell majd járnia, innen indítják az összes szűrővizsgálatot terhesség alatt, és itt fogja megkapni a kiskönyvbe a terhesgondozást igazoló orvosi pecséteket is.
        Emellett Ön dönti el, hol szeretne szülni. Ha kiválasztotta a helyet, akkor érdemes érdeklődnie, hogy van-e lehetőség szülésre felkészítő tanfolyamra, vagy látogatásra az adott intézményben. Így megtudhatja, milyen lehetőségek vannak a szülőszobán, milyen feltételei vannak az apás (anyás, vagy barátnős) szülésnek. Sok sikert!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-01 13:46:37; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés