• Prolaktin és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő!

        Két éve kiderült, hogy van egy adenomám az agyalapi mirigyben hip.adenomával meg is operáltak, de a daganatot nem sikerült eltávolitani.Jelenleg 42 a prolaktin szintem.Kérdésem az lenne, hogy ilyen prolaktin szint mellett vállalhatnék e gyermeket és van e egyáltalán esélyem a teherbe esésre.Bromokriptin gyógyszert szedek este 1 db. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a prolaktinszint témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen prolactinszint mellett a teherbeesés igen nehéz. Prolactinszintjét be kellene állítani.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 21:40:03; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: