Terhes vagy nem terhes?

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A problémám a következő: Pár hónapja PCOS-t állapítottak meg nálam, és Proverát szedtem, hogy legyen menstruációm. (ápr. 25) Ezután clostilbegytet szedtem (5*2), és máj 22-én kontrollra mentem. Megállapította az orvos az ultrahangon, hogy valószínűleg terhes vagyok. Azt mondta, hogy végezzek el pár tesztet. Az otthoni teszt és a 25-én leadott labor-vizelet tesztem is negatív lett. (Sajnos időközben az orvosom szabadságra ment) Kérdésem: most terhes vagyok vagy sem? Várom válaszukat. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Azt javaslom, ismételje meg a tesztet egy hét múlva, és menjen el egy kontrollvizsgálatra, ahol kiderül majd, hogy valóban terhes-e. Ritka, hogy Uh-on már látszódik a terhesség, de a teszt nem mutatja, így csak az ismételt vizsgálat mondhat biztosat.

 

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 30., 23:35; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés