Tapintás

Tisztelt Farkas Ágnes Doktornő! Mekkora terhességet tud a nőgyógyász legkorábban tapintással megálapítani?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Tapintással nem lehet terhességet megállapítani, legfeljebb azt, hogy nagyobb a méhe, és lehetnek más, terhességre utaló jelek is. Ehhez UH-os vizsgálat, és terhességi teszt kell.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 27., 14:51; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:12
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés