• Véreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        16 hetes terhes  véreredményemen szeretnék megtudni pár érték jelentését:

        neutrophil % 80, 2       *  50-70

        neutrophil "    6, 9 G/l   *3, 7-5, 0

        RBC           4, 06  T/l   -4, 20-6, 20

        lymphocyta %14, 2    -- 25, 0-40, 0

        lymphocyta"   1, 2 G/l  -1, 5-3, 0

        Válaszukat előre is köszönöm  Tisztelettel: Striegl Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Ezek az értékek a véralkotó elemek egy részének a vörösvértesteknek és a fehérvérsejtek típusainak számát jelöli. Ezek az értékek egy terhes nőnél normálisnak tekintendők.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csősz György
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-25 17:04:51; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Szép napot! 14 hetes terhes kiskismama vagyok. Azzal a kérdéssel fordulók önhöz hogy 3-4 napja tapasztaltam hogy hüvelyi fájdalmaim vannak! Tudna nekem segíteni hogy mi lehet a baj!?
        Kedves Doktor Úr! A netet böngészem, próbálok választ találni a kérdésemre, de sajnos nem jártam sikerrel. A 12. hetes ultragangon derült ki, hogy a baba a pocakomban már nincsen. Azt mondták, hogy körülbelül a 8-9. hét magasságában...
        Tisztelt Doktornő! 26 hetes kismama vagyok. Ez az első terhességem. Az én és a férjem vércsoportja is 0RH pozitív. Ellenanyagszűrésem eredménye a következőképpen alakult. Ellenanyagszűrés: pozitív, direkt coombs: negatív, indirekt coombs:...
        Kedves Doktor Úr! 3éve próbálkoztunk, hogy kisbabának legyen. Túl vagyunk 2 sikertelen lombikon is.Azt mondták az orvosok, hogy a magas fsh(40)alacsony a amh miatt nem kaphatok hormont és hogy 1-2 százalék az esélyem saját petesejttel hogy...
        Tisztelt doktornő. 28 hetes terhes vagyok A vizeletembe 2 kereszt fehér vér sejt van és baktérium. Néha teljesen jó a vizeletem néha vér baktérium van benne a nőgyógyászom nem talált nálam semmit nincs hüvelyi vérzésem. Mitől lehet akkor...
        Tiszelt Doktor Úr/ Doktornő! Pár nappal ezelőtt kèső estère egèsz napos kint tartózkodás után erős allergiás tünetek jelentkeztek nálam, úgy gondolom a magas parlagfű koncentráció miatt. Teljesen eldugult az orrom ès nehezen kaptam...
        Üdvözlöm azt szeretném megtudni hogy nekem egy gyógyult szifilisz betegségem van lassan már 5 éve ki kezeltek és most kismama lettem az a kérdésem hogy a gyermekemre milyen hatással lessz ez a életére pl ha lány gyermekem szuletik és egyszer...
        Tisztelt Doktor Úr! 38 hetes kismama vagyok. Terhességem 25.hetétől felpuhult méhszáj, majd később C2100 miatt tilos volt a házasélet. A napokban, így a 39.hét kezdetén azonban összebújtunk a párommal. 36 hetesen elvégezték nálam a...
        Tisztelt Doktor Úr! 39.hétben jár a terhességem. Párommal szeretkeztünk, C2100-át állapított meg orvosom 3 hete, azóta a mehszajat nem vizsgalta, romolhatott is akár. nagyon félek, hogy a párom megsérthette a babát, bár óvatosak voltunk, de...
        Tisztelt Doktor Úr! 38 hetes kismama vagyok. Terhességem 25.hetétől fekvést javasolt orvosom, mert felpuhult a méhszájam. Utoljára 2 hete, azaz a 36.héten ellenőrizte nőgyógyászom, akkor C2100-at állapított meg. Azóta már engedélyezte a...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések