Véreredmény

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

16 hetes terhes  véreredményemen szeretnék megtudni pár érték jelentését:

neutrophil % 80, 2       *  50-70

neutrophil "    6, 9 G/l   *3, 7-5, 0

RBC           4, 06  T/l   -4, 20-6, 20

lymphocyta %14, 2    -- 25, 0-40, 0

lymphocyta"   1, 2 G/l  -1, 5-3, 0

Válaszukat előre is köszönöm  Tisztelettel: Striegl Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhesség témában

Kedves Kérdező!

Ezek az értékek a véralkotó elemek egy részének a vörösvértesteknek és a fehérvérsejtek típusainak számát jelöli. Ezek az értékek egy terhes nőnél normálisnak tekintendők.Üdvözlettel: Dr. Csősz György

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2009. május 25., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Tisztelt Dr. Úr! Kérdésem az lenne: babát várok, 3 mm-es petezsákot láttak, de nem tudták, hogy méhen kívül vagy belül van-e. A leletemen az áll...
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Üdvözlöm! A fő kérdésem az lenne, hogy melyik rosszabb korai terhességnél a magas TSH érték (4,7) , vagy a jód megvonása? Valóban annyira...
Barnás pecsételés
Tisztelt Doktor Úr! Szombaton leszek 23 hetes. Múlthéten 4 napig Gynoflor kúpot használtam. A 4.kúp után másnap reggelre barnás folyás jelentkezett...
Terhesség, trombocita
Udvözlöm! 28. Hetes terhes vagyok, a 2.trimeszter végi laboromban 142e volt a trombocita számom, a haematokrit és hemoglobin rendben volt. A nögyogyász...
Terhesség+post covid
Tiszteletem! 29.terhességi hétben járok, érdekelt,hogy esetleg átestem-e már a Covidon,így csináltam egy szerológiai tesztet a Synlabnál...