Véreredmény

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

16 hetes terhes  véreredményemen szeretnék megtudni pár érték jelentését:

neutrophil % 80, 2       *  50-70

neutrophil "    6, 9 G/l   *3, 7-5, 0

RBC           4, 06  T/l   -4, 20-6, 20

lymphocyta %14, 2    -- 25, 0-40, 0

lymphocyta"   1, 2 G/l  -1, 5-3, 0

Válaszukat előre is köszönöm  Tisztelettel: Striegl Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

Kedves Kérdező!

Ezek az értékek a véralkotó elemek egy részének a vörösvértesteknek és a fehérvérsejtek típusainak számát jelöli. Ezek az értékek egy terhes nőnél normálisnak tekintendők.

Üdvözlettel: Dr. Csősz György

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Csősz György
Kérdés: 2009. május 25., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
Tegnap csináltam egy tesztet és nem tudom eldonteni hogy ez pozitív e vagy negatív,a párom és a barátaim szerint negativ de van az erős csík mellett...
korai terhesség
Tisztelt Doktor úr! Egy hete egy vérvétel alkalmával tudtam meg, hogy van 7,8 U/L hcg a szervezetemben, és 52 nmol/l progeszteron, ekkor voltam a...
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Tisztelt doktor úr. 9hetes terhes vagyok enyhe székrekedéssel küzdök. A kérdésem az lenne hogy duphalac belsőleges oldatos lehet e szedni?...
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
A kérdésem az lenne október 10 én a sürgősségire kerültem enyhe vérzéssel de ott kiderult terhes vagyok. 4 napig bent tartottak. Viszont nem tudják...
Aggódnom kellene e?
Üdvözlöm Doktor úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy az utolsó menstruációm 2020.08.28-án kezdődött, majd kimaradt. 2020.10.09-én...