• Késői terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornö!

         42 éves nő vagyok. van egy 18 és egy 13 éve gyerekem. új férjem van. szerrtnénk babát.

        Szedem a folsavat, Elevitet. naponta szeretkezünk január óta.

        a barátnőm nőgyógyász, múltkor terhesség tüneteit észleltem -késett a menzesz, mellérzkenység, stb, -,   de kiderült kisebb cisztám volt a petefészkemen, ami a Cataflamnak és egy speciális gyógynövénykúrának 1 hét alatt elmúlt. a nőgyógyászom ultrahangon látta ezt, illetve az érlelődő petesejteket. le is írta, mikor aktuális a szeretkezés.

         4 hónap telt el,, naponta szeretkezünk-mert kívánom a lelkét-testét, ahogy ő is.  ez az én koromban mit jelent? azaz, ne ijedjek meg? lehetek még terhes?

         mikor, és hogyan eshetnék hamar teherbe? mit javasol, mit egyek, mit tegyek?

        Üdvözlettel Tímea

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Tímea!

        Természetesen lehet még terhes, ne aggódjon. Általában egy év sikertelenség után szoktak javasolni meddőségi kivizsgálást, de tekintettel az életkorára ezt hamarabb el lehetne kezdeni, mert amennyiben kezelésre lenne szüksége ezt hamarabb is lehetne kezdeni. Keressen fel egy meddőségben jártak nőgyógyászt, barátnője biztosan tud segíteni, hogy a megfelelő vizsgálatok időben megtörténjenek. Egyáltalán nem biztos, hogy bármit találnak, de szerintem menjen biztosra. Sok sikert!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-21 21:04:02; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!