Reductil és terhesség!

           Tisztelt Szakértő!

 

A kérdésem az lenne, hogy én fél éve szedem a reduktil nevű éhségközpontra ható fogyókúrás tablettát, viszont kisbabát szeretnénk, és szeretném tudni, hogy milyen káros hatása lehet ezen tabletta szedése után, vagy van-e tisztulási idő amit feltétlenűl meg kell várni! Köszönöm szépen! Tisztelettel

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gyermekvállalás témában

Kedves Hölgyem!

Várjon 3 hónapot a gyógyszer abbahagyását követően, és utána próbálkozzanak.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 20., 23:31; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?