Reductil és terhesség!

           Tisztelt Szakértő!

 

A kérdésem az lenne, hogy én fél éve szedem a reduktil nevű éhségközpontra ható fogyókúrás tablettát, viszont kisbabát szeretnénk, és szeretném tudni, hogy milyen káros hatása lehet ezen tabletta szedése után, vagy van-e tisztulási idő amit feltétlenűl meg kell várni! Köszönöm szépen! Tisztelettel

 

WEBBeteg Szakértő válasza gyermekvállalás témában

Kedves Hölgyem!

Várjon 3 hónapot a gyógyszer abbahagyását követően, és utána próbálkozzanak.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 20., 23:31; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Sperma elleni AT
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Párommal hamarosan szeretnénk gyermeket vállalni, de már sajnos 2 alkalommal elvetéltem (10 és 6 hetesen) . Jelenleg...
Babatervezés
Kedves Doktornő, 28 éves vagyok és lassan szeretnénk babát vállalni párommal, ezzel kapcsolatban több kérdésem is lenne, ebben kérem...
Terhesség előtti vizsgálatok
Kedves Doktornő/Doktor úr! babatervezés előtt javasolnak-e vizsgálatokat és ha igen milyeneket? Köszönettel Andrea
Késői terhesség
Tisztelt doktornö!  42 éves nő vagyok. van egy 18 és egy 13 éve gyerekem. új férjem van. szerrtnénk babát. Szedem a folsavat, Elevitet. naponta...
Remény
Tisztelt doktor úr/nő! Négy és fél éve volt egy császármetszésem és azt kővető egy hétben mikor hazakerültünk a babával feldagadt a bal lábam...