• Kockázat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Mekkora az esélye a terhesség 12.hetében végzett genetikai vizsgálat által okozott vetélésnek, illetve annak, hogy a vizsgálat miatt károsodott baba születik? Köszönöm a válaszát! Liliom

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Liliom!

        Ha a chorion-mintavételre gondol, akkor kb. 1 % (egyes irodalmak szerint 6 %) a vetélés kockázata. Eőfordul kis százalékban egyéb károsodás is, a részletes felvilágosítást a genetikai tanácsadóban kapja majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:56:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!