• Gyermekvállalás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Én egy kétgyermekes anyuka vagyok. Már több éve szedek Meliane tablettát. A múlt hónapban átestem egy kisebb vírusos betegségen (hányás- hsamenés) és valószínűleg emiatt atabletta ellenére teherbe estem. Meg szeretném tudni hogy a tabletta miatt nem lesz-e károsodása a kisbabámnak, illetve hogy lesz- e szükség egyéb kiegészítő vizsgálatokra(pl.: amniocentézis, stb...) a terhesség alatt, ha megtartanánk a babát?   

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        A mai korszerű fogamzásgátlók már nem okoznak károsodást egy esetleges terhességben, nem kell emiatt aggódnia. Kiegészítő vizsgálatokra nem lesz szüksége.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 00:02:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: