Gyermekvállalás?

Kedves Doktor Úr/Nő!

Én egy kétgyermekes anyuka vagyok. Már több éve szedek Meliane tablettát. A múlt hónapban átestem egy kisebb vírusos betegségen (hányás- hsamenés) és valószínűleg emiatt atabletta ellenére teherbe estem. Meg szeretném tudni hogy a tabletta miatt nem lesz-e károsodása a kisbabámnak, illetve hogy lesz- e szükség egyéb kiegészítő vizsgálatokra (pl.: amniocentézis, stb...)  a terhesség alatt, ha megtartanánk a babát?   

Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

A mai korszerű fogamzásgátlók már nem okoznak károsodást egy esetleges terhességben, nem kell emiatt aggódnia. Kiegészítő vizsgálatokra nem lesz szüksége.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 12., 00:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Spirál után terhesség?
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni. December 20-án felhelyezésre került a Mirena spirál, amit 10 nap múlva a hüvelyemben találtam....
Mellfeszülés menstruáció után is
Üdvözlöm! Egy hete jött meg a menzeszem, 25 napra, úgy érzem, normálisan megvolt, talán rövidebb ideig tartott, 4 napig, 6 helyett, de a...
Nem veszélyes?
TISZTELT DOKTOR UR/NÖ!    AZT SZERETNEM KERDEZNI VEDEKEZESKEPPEN SPIRÄLOM VAN ES HAVI VERZES MELLETT DIAGNOZTIZÄLTAK TEGNAP TIZ HETES...
Fogamzásgátló
Előre is köszönöm válaszát! 25 éves vagyok, terhes még nem voltam.2 éve yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek. (előtte óvszerrel...
Lehet terhesség?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát, megfelelően. Megvártam az egy hónapot és a következőben már a barátom bennem...