• Mikor és miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő!     A következő a problémám:ápr.13-án volt egy spontán vetélésem,a terhesség 19.hetében-minden előjel nélkül.A szűrővizsgálatok szerint a magzat és én is tökéletes egészségnek örvendtünk.Ez volt az első terhességem.Műtéti úton történt a befejezés,a magzatot megszültem,de a placentát már nem tudtam az erős vérzés miatt.Rá pár napra lázas lettem(38,2),az UH nem mutatott semmi rendelleneset,a nőgyógyászom Ciprobayt és Kliont írt fel,amit beszedtem.A magzat kórszövettani dg.-je: fibroticus chorionbolyhok mellett apró gócos bevérzések a mellékvese kéregállományában.(hypoxiás szövettani jelek)     Szeretnék választ kapni arra,hogy ez közvetlenül kiválthatta-e a vetélést,illetve ez hatással lehet-e egy következő terhességre? Egyáltalán mikor próbálkozhatunk következő teherbeeséssel? válaszát előre is köszönöm:b.marcsi

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Marcsi!

        Én azért javasolnék immunológiai, meg pajzsmirigy kivizsgálást. Mivel azért nem nem árt utána járni a dolognak. Lehet, hogy semmi sem derül ki, de legalább megtettek mindent, hogy nem jön vissza később ugyanezt. Leiden mutáció stb. Ezeket az orvosa tudja. Azt hogy mikor lehet próbálkozni, mindenképpen az orvosát javaslom, hogy kérdezze meg, mivel ő tudja a viszonyokat, tehát jobb ha ő mondja meg, hogy mikor próbálkozhatnak. De sok sikert kívánok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-02 10:03:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés