Utrogestan - szédülés

T. Orvosszakerto,

16. hetes kismama vagyok, progeszteronhiany miatt az 5. hettol Utrogestant szedek, jelenleg is mert az abbahagyaskor verzes jelentkezett.

A gyogyszer bevetele utan mindig szedules kovetkezik, kb 1 oraig tart.

Mit jelent ez? Egyszeru mellekhatas vagy kivizsgalast igenyel?

Valaszat koszonom! M.O

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szédülés témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudom, vajon ez most új dolog, vagy már sok hete tart, hiszen elég régóta szedi már ezt a gyógyszert?

Mindenesetre közvetlenül bevételt követően még nem szívódik fel a gyógyszer, így nem valószínű, hogy ez okozza a panaszokat. Nem tudom egyébként mennyi gyógyszert szed, és mennyire fokozatos a csökkentése, de ilyenkor már nagyon óvatosan lehet csökkenteni is a gyógyszert.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 01., 17:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?