• Utrogestan - szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Orvosszakerto,

        16. hetes kismama vagyok, progeszteronhiany miatt az 5. hettol Utrogestant szedek, jelenleg is mert az abbahagyaskor verzes jelentkezett.

        A gyogyszer bevetele utan mindig szedules kovetkezik, kb 1 oraig tart.

        Mit jelent ez? Egyszeru mellekhatas vagy kivizsgalast igenyel?

        Valaszat koszonom! M.O

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem tudom, vajon ez most új dolog, vagy már sok hete tart, hiszen elég régóta szedi már ezt a gyógyszert?
        Mindenesetre közvetlenül bevételt követően még nem szívódik fel a gyógyszer, így nem valószínű, hogy ez okozza a panaszokat. Nem tudom egyébként mennyi gyógyszert szed, és mennyire fokozatos a csökkentése, de ilyenkor már nagyon óvatosan lehet csökkenteni is a gyógyszert.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 17:39:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: