• Terhesség és hepatitisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doki.        Dr. Zsirai Laszlo

        Elsosorban is koszonom valaszat s tanacsat megfogadva meg kerdeznek valamit.

        Ha a gyermek sulyos majbeteg? ez kiderul szuletese utan rogton vagy van valami lappangasi ido? Azt tudjuk hogy a hepatitisz C-nek van lappangasi idee, de ha oroklodik akor a virus kb. menyi ideig marad a szervezetbe, jobban mondva mikor derul ki az hogy az ujszulot gyermek egeszseges vagy nem?

        Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a hepatitis C témában

        Kedves Újszülött váró!

        Nem azonnal szép lassan derül ki több év alatt. Tehát a születéskor és utána sem fogja tudni, hogy mi a helyzet. Elvileg, ha maga meggyógyult a vírus fertőzésből, akkor az ellenanyagok átmennek hozzá, tehát jó esélye van neki is, hogy egészséges lesz. Amennyiben magának nem szűnt meg a hepatitis fertőzése, akkor nagyobb eséllyel lesz ő is beteg.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 09:55:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.