• Terhesség-gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!

        Én 24 éves nő vagyok,van egy 20 honapos gyerekem.Kb 1 éve szedek depressziora gyogyszereket,aminek az adagja le lett csökkentve.Wellbutrin SR(Reggel másfél szem) és Xanax 0,25-öst szedek(Reggel fél szemet).Az utóbbit el is hagyhatom,amit remélek menni fog.A kérdésem az volna,hogy szeretnénk egy kistesót,és mennyi az esélye,hogy teherbe essek,és lenne a babának valami baja?Szednem kéne-e előtte valami vitamint?És igaz-e az,hogy a terhesség jo hatással van a depressziora?tudnának-e valami tanácsot adni nekem,nem szeretném ha a babának bármi is baja lenne ez miatt?!Segitségüket-válaszukat előre is köszönöm!

        Tisztelettel:Törörkné

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió, terhesség témában

        Kedves Törökné!

        Hogy jó lesz-e a depresszióra a terhesség, azt nem tudom, de majd kiderül. Persze jó lenne ha minél kevesebb gyógyszert kapna a a terhesség alatt. Ki kell próbálni. Addig én sem tudok mit mondani. Persze az orvosát mindenképpen kérdezze meg.

         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-28 22:03:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés