• Terhesség és hepatitisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doki!

        Most vagyok bajba s minden tanacsra szuksegem van.

        Felesegem 6 honapos terhes s kiderult hogy Hepatitisz C-vel vagyunk fertozve mindketten. Mit tegyunk? Mennyi eselj van ra hogy a gyerek is fertozott legyen.

        Elore is koszonom a valaszt.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hepatitis C témában

        Kedves Hepatitiszesek!

        Amennyiben maguk nem lettek betegek, magyarul a májuk nem kezdett el átalakulni, akkor maguk rendben vannak. A gyermekük sajnos megkapja a hepatitisz -c-t és persze attól függ, hogy neki hogyan alakul a fertőzése lehet, hogy beteg lesz és meghal súlyos májbetegségben, de amennyiben legyőzi a vírust akkor minden rendben lesz és egészséges lesz. Mindenképpen a László kórházba azért menjenek el a gyermekvállalás előtt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 22:01:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: