• Hepatitis A

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Gondozónőként dolgozom. Az elmúlt hónapban nem védekeztünk mert babát szeretnénk.Lehet hogy már össze is jött, igaz még nem tudok róla. Az eggyik ellátottunk hepatitis A vírussal volt hosszú évekkel ezelött beteg, de állítólag azóta is vírushordozó.mi van akkor ha teherbe estem, és esetleg megfertőzödtem a vírussal? most lesz munkaalkalmassági vizsgálatunk ahol állítólag megszűrnek majd bennünket.ha elkaptam, és terhes is vagyok, akkor ez azt jelenti hogy elkell vetessem a babát? azóta  nagyon nyugtalan vagyok.van e valami megoldás ha sajnos baj van? januárban volt egy vetélésem, akkor voltam egy elég összetett vérvizsgálaton, ott nem mondták hogy baj van.vagy ezt csak akkor mutatják ki ha erre vonatkozóan kérnek vizsgálatot?     megtisztelő válaszát előre is köszönöm

        egy anyuka

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves MÉG nem biztos, hogy anyuka, bízzunk benne...

        A Hepatitis A-t nem olyan könnyű elkapni, akkor sokan elkapták volna, már járvány lenne a környékén. A terhesség sem biztos. Még mindkettőt be kell bizonyítani, addig kár kétségbe esnie. A Hepatitis vizsgálat spéci, összetett. Ne izguljon.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-28 22:12:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: