• Baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 23 éves vagyok nagyon szeretnék a párommal egy kisbabát.a mellem fáj és feszül a menstruációm 2 hete késik és a hasam is szokott fájni, és vmikor reggelente hányingerem is van és van olyan hogy fura szagoktól hány ingerem van amiktől eddig nem volt..lehetséges hogy terhes vok? tesztet nem merek csinálni félek a csalodástól.párommal nagyon szeretnénk egy kisbabát. köszönöm mihamarabbi válaszát:(remélem)egy leendő anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Leendő anyuka!

        Bizony lehet, hogy terhes, csináljon bátran egy tesztet!

        Remélem pozitív lesz a teszt!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:01:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon