• Kismami

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteld Doktornő! 20 hetes (sokszor)aggódó kismama vagyok.Múlt héten voltam genetikai ultrahangon, ahol mindent rendben találtak (kislányom lesz :)). Már a 18-19.héten éreztem kisbabám mozgásait (szerintem Ő volt az), de most pár napja mintha nem történne semmi. Néha érzek ezt-azt, de nem olyan határozottan, mint a múlt héten. Ez mitől lehet? Most lustálkodik a baba, vagy nem lehet mindig olyan aktív? Nagyon aggógodom, hogy minden rendben van-e odabenn? A másik aggodalmam, hogy olvastam, hogy terhesség alatt nem ajánlott Camambert sajtot enni. Sajnos én kb. 3 hete egy 3/4 "karikát" megettem. Lehet valamilyen káros hatása a babára nézve. (Régen is ettem, akkor nem volt tőle semmi bajom) Lehet kicsit túl lihegem a dolgokat, de elég aggódós típus vagyok!! Válaszát előre is köszönöm!!! Kismami

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kismami!

        És még mit olvasott, hogy mit nem lehet enni?
        Mert??????
        Ezeket nyugodtan felejtse el, a másik, meg ha több napig nem érzi a mozgást akkor el kell mennie orvoshoz, de egy két nap kimaradhat ilyen korban mert nem minden mozgást érez meg az ember ilyenkor, tehát szerintem nem kell aggódnia.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-25 12:46:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés