• Genetikai vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! Nagyon kétségbe vagyok esve! 2009. április 20.-án voltam genetikai ultrahangon. Az ultrahang lelet tartalma: Bpd: 42mm.Thorax Ap:46*39 mm Femur: 28 mm. Mko. magzati plexusban több apró plexus cysta látható. A genetikai tanácsadás lelete Kockázat: A gravida életkora és a biokémiai szűrővizsgálat eredménye alapján a magzat Down sy. kockázata 1/100, melyet jelen UH. lelet tovább emel. AFP vérvétel időpontja: 2009. 04.06. Terhessségi hét a.)megadott: 16 hét b.) számított: 16hét+5nap Biokémiai értékek: AFP: 0.80 MoM, hCG: 2.10 MoM SP1: 1.47 MoM PAPP-A: 2.57 MoM Nyitott velőcsőzáródási rendellenesség kockázatának becslése: Az AFP koncentráció alapján a VZR számított kockázat kisebb, mint 1/10000, negatív.21-triszómia kockázat becslése: Az anya életkora alapján a 21-triszómia kockázata: 1/270, pozitív A mért szérum alkotók koncentrációinak együttes elosztása alapján a 21-triszómia számított kockázata:1/183 A mért szérum alkotók koncentrációinak együttes eloszlása és az anya életkorának figyelembe vételével a 21-triszómia számított kockázata 1/100 18-triszómia kockázatának becslése: A mért szérum alkotók koncentrációinak együttes eloszlása alapján a 18-triszómia számított kockázata kisebb, mint 1/50000 negatív.2009. június 6-án leszek 35 éves. Várom mielőbbi válaszukat! Köszönöm Tisztelettel: H. A

        WEBBeteg szakértő válasza a genetikai vizsgálat témában

        Kedves HA!

        Az orvosának tovább kell küldenie magát. Leginkább talán valamelyik Klinikára az országban, mivel meg kell csinálni a magzatvíz vizsgálatot. Tehát elsősorban ne tőlem várjon segítséget, hanem keresse fel az orvosát és kérjen beutalót a legközelebbi klinikára.
        Sok sikert!
        Azért próbáljon megnyugodni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-22 22:29:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon