• Röntgen a terhesség közepén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

         

        A Terhességem 23 hetében arcüreg gyulladásom lett. Sajnos a szakorvos elküldött  röntgenre. /Én is hibás vagyok mert nem említettem  az állapotomat, de a fájdalomtól nem tudtam tisztán gondolkodni. Alkatom miatt meg még nem mindenki veszi észre a terhességemet./ Csak így tudta határozottan megállapítani a diagnózist.

        Milyen károkat okozhattam ez által a gyermekemnek. 20 hetes kori ultrahang vizsgálat minden rendben talált. Csak jövő héten megyek vissza az orvosomhoz.

        A választ előre is köszönöm.

        Tisztelettel: Lachmann Viola.

        WEBBeteg szakértő válasza a röntgen témában

        Kedves Hölgyem!

        Semmit. A mai RTG.-k egész kis dózissal dolgoznak és célzottan. Az arcürege elég messze van a terhességtől. Régen az UH előtti időben még rtg.-vel állapítottuk meg hogy a terhesség hogy helyezkedik el.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        Dr. Csősz György
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 13:11:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: