Aranyér és baba várás

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 36. hetes kismama vagyok, első babámat várom. 2002-ben aranyérműtéten estem át, ám most, a terhesség vége felé kiújult, az eddig használt krémek, kúpok, gyógyszerek hatástalanok voltak. A kérdésem az lenne, hogy ez akadályozhatja-e a sima, hüvelyi úton való szülést vagy esetleg emiatt szükséges a császármetszés?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

Kedves Hölgyem!

Nagyon gyakori ez a történet, ne aggódjon, emiatt nem kell császármetszés, és nem akadályozza a szülést sem.

Megoldódni viszont a szülés utáni hetekben fog csak ez a probléma, kitartás!

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 21., 21:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?