• Terhességi hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem a következő lenne. Harmadik babámat várom és mint az első kettőnél is, iszonyatos hányinger kínoz. Első gyerekemnél ez olyan mértékű volt, hogy szinte az első 3 hónapban végig kórházban voltam, infúzión. Lehet ezen valahogy segíteni, hogy most elkerüljem a kórházat? Dolgozom és nem mehetek most táppénzre, ez az állandó erős hányinger és a hozzá társuló erős szédülés viszont elviselhetetlen. ". gyermekemmel Cerucal-t  kaptam végig. Szedhető ez most is?

        WEBBeteg szakértő válasza a tehesség, hányinger témában

        Kedves Hölgyem!


        Amit Ön otthon, recept nélkül szedhet, az a B6 vitamin, és nagyon fontos a bő folyadékfogyasztás is. Ha elviselhetetlenek a panaszok, akkor szükség esetén gyógyszert is adnak majd, ehhez orvosi kontroll kell majd.
        Mielőbbi javulást!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-21 21:46:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés