• Lehetséges

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm

        Egy kérdésem lenne

        Halotam olyat hogy Digitális Lázmérővel lehet követni a pete érést.

        Ha igen akkor hogyan lehet követni?Kérem irja le.

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!


        A hőmérsékletet minden reggel mielőtt kikelne az ágyból kell mérni, tized fokra pontosan. Ezt fel kell írni egy papírra, és valamikor a ciklus közepén pici csökkenés után néhány tized-fokos növekedést fog észlelni, ekkor a legnagyobb a valószínűsége a peteérésnek.
        Vehet még a gyógyszertárakban kapható LH tesztet, ami szintén segíthet, ennek a használata pontosan le van írva a használati utasításban, és akkor válik pozitívvá, amikor peteérés van.
        A két módszer kombinálásával viszonylag jó eredményt lehet majd elérni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-20 20:21:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés