Terhesség

                                      Kedves Doktor Ur!

Terhessegem elejen jarok, a 3.hetben.2 kerdesem lenne Onhoz. Az elso:  fejfajas eseten milyen fajdalomcsillapitot szedhetek amivel biztosan nem artok a babanak? Sajnos eleg gyakran faj a fejem, es nem mulik el magatol szinte soha, muszaly bevennem valamilyen fajdalomcsillapitot. A masik kerdesem fogaszattal kapcsolatos.Kaphatok-e helyi erzestelenitest, ha tomni, esetleg gyokerkezelni kell a fogamat?

Valaszat elore koszonom!

Tisztelettel:

Mariann

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhesség témában

Kedves Mariann!

Amennyire csak tudja, mellőze a fájdalomcsillapítók használatát, ha nagyon muszáj paracetamol tartalmút próbáljon meg bevenni. Mentolos bedörzsölés, vizesruhás borogatás jó hatású lehet. Terhesség alatt fogászati kezelés, helyi érzéstelenítéssel nem kontraindikált.

Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Kérdés: 2009. április 24., 16:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid