• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

                                              Kedves Doktor Ur!

        Terhessegem elejen jarok, a 3.hetben.2 kerdesem lenne Onhoz. Az elso: fejfajas eseten milyen fajdalomcsillapitot szedhetek amivel biztosan nem artok a babanak? Sajnos eleg gyakran faj a fejem, es nem mulik el magatol szinte soha, muszaly bevennem valamilyen fajdalomcsillapitot. A masik kerdesem fogaszattal kapcsolatos.Kaphatok-e helyi erzestelenitest, ha tomni, esetleg gyokerkezelni kell a fogamat?

        Valaszat elore koszonom!

        Tisztelettel:

        Mariann

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Mariann!
         
        Amennyire csak tudja, mellőze a fájdalomcsillapítók használatát, ha nagyon muszáj paracetamol tartalmút próbáljon meg bevenni. Mentolos bedörzsölés, vizesruhás borogatás jó hatású lehet. Terhesség alatt fogászati kezelés, helyi érzéstelenítéssel nem kontraindikált.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-24 16:04:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: