Diprophos

Tisztelt Doktornő!

Kb. 1 héttel ezelőtt becsípődött a derekam, 1 ml diprophos injekciót kaptam. A kérdésem az, hogy, ha teherbe esem a kezelés alatt (1 ml) , akkor az károsan hat-e a magzatra? Mennyi időt kell várni a kezelés után?

Előre is köszönöm a válaszát!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza derékbecsípődés témában

Kedves Hölgyem!

Ha teherbe esett volna, akkor keressen fel egy genetikai tanácsadót, ahol mérlegelhetik az esetleges kockázatokat.

A következő ciklustól már próbálkozhatnak a babával.Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. május 03., 02:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:24
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus