• Második baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        29 éves vagyok, van egy 2 éves lányom. Az utolsó vérzésem január 31.-én volt, de a termékeny napjaim március közepén, a hüvelyváladékomból tudom megállapítani. A másfél hete végzett teszt pozitív lett.Kedden jártam az orvosomnál, aki azt mondta, hogy a méh mérete alapján(férfi ökölnyi)valószínű, hogy februári fogantatás(de az kizárt, mert akkor nem is volt peteérésem és még védekeztünk), úgy 9 hetesre tippelte.Elküldött UH-ra is, hogy esetleg nem-e ikrek. Ma voltam UH-on, és ezt írták a papíromra:Uterus antefl-ban, nagysága 80×59×74mm, fundusban szabályos petezsák, benne CRL 2.3mm, mellette szabálytalan szikhólyag.Gest.kor:5 hét5nap.Szívm.nem látható. Mko.ép ov.Ez most mit jelent?

        Baj-e az, hogy nagyobb a méhem? És, hogy még nem érzékelhető a szívmükődés? Egy hét múlva kell visszamennem újabb UH-ra.De azért minden rendben? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Nincs semmi baj. A méhe kicsit nagyobb, de ez nem probléma. A terhesség pedig bizony még kicsi, valószínű, hogy Ön számolta jól a peteérést. Ilyenkor még nem mindig látszódik a szívműködés, nőnie kell még a terhességnek, és valószínű jövő héten már látszódni fog a szívműködés is.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 10:31:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.