• Terhesség és kockázatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        8 hetes terhes vagyok most, pár napja tudom. Ultrahang on már voltam, az szerint minden rendben van.

        Viszont gondolkoztam azon, hogy kb. 4-5 hetes lehettem és egy Azi Sandoz 250 mg-os antibiotikumot szedtem, ekkor voltam mammográfiai vizsgálaton ultrahanggal egyben, majd pár napra rá tüdőröntgenen. A párom 2-es cukorbeteg lett nem túl régen, ő gyógyszeres kezelés allatt áll.

        Aggódom! Nem lesz e baja a babának? Mi a kockázata? Vagy feleslegesen aggódom? A családban nincs beteg, eddig mindenki egészségesen született.

         

        Várom mielőbbi válaszát.

        Üdv.

        Csibe

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Csibe!

        Egy-egy szem gyógyszer nem csinál nagyobb bajt, emiatt nem kell aggódnia.
        A röntgen nem szerencsés dolog, emiatt majd el kell mennie genetikai tanácsadóba is, ahol részletesen megbeszélhetik majd, hogy van-e teendő.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 12:53:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: