• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Szeretném megtudni terhes lehetek-e. Március végén hagytam abba a gyógyszer szedését meg is jött a mensim pár nap múlva együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk.ez kb két hete történt a napokban sokat görcsöl a hasam émelygek hányingerem van és fájnak a mellbimbóim.Ez azt jelenti terhes vagyok v csak a gyógyszer kavart meg.másfél hét múlva kellene megjönnie.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Várja meg a mensest, addig ne gondoljon terhességre. Ha kimarad, akkor egy hét múlva csináljon egy tesztet, általában ekkor szokott jelentkezni a rosszullét is, hamarabb nem jellemző.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 09:22:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: