• Röntgen terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

         

        Múlt héten tudtam meg, hogy babát várok, kb 7-8 hetes lehetek. Péntekre vagyok orvoshoz bejelentkezve.

        A problémám az, hogy kétszer is, úgy 2 hetesen és 6 hetesen röntgenre kellett vinni kisfiamat, egés végig vele tartózkodtam, fogtam a kezét. Milyen káros hatásai lhetnek ennek? És nekem mi a teendőm?

        A választ elüre is köszönöm.

        Tisztelettel: Veress Zita.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg semmi baja nem lesz  a terhességnek. A mai világban igen kis sugárterhelésnek van kitéve az ember. De nem kapott ólomkötényt? Szoktak adni. Ha nem adtak azért mert nem kell!

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        Dr. Csősz György
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 14:10:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!