• Műgyanta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktor úr!  17 hetes kismama vagyok és mivel az egészségügyi főiskolára járok, így különböző gyakorlatokon kell részt vennünk. 14 hetesen voltam protetikai gyakorlaton, ahol olyan teremben álltunk vagy fél órán keresztül, ahol az egész légtér a műgyanta szagával volt átitatva. Lehetett ez a babára káros hatással?

        Előre is köszönöm válaszát! Dóri

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Dóri!

        Sajnos van vagy 10000 ezer vegyi anyag, aminek az összetételét persze nem tanuljuk, ezeket- nőgyógyászatban, szülészetben, gyógyszertankönyvben sem találhatók meg. Fél óra ilyen helyen, ahol egyébként dolgoznak emberek nem lehet káros, az én elgondolásom szerint.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        Dr. Nyitray Gábor
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 10:03:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: