• Terhesség alatti menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az lenne a kérdésem, hogy mi van olyan esetben, ha kilenc hetes terhes vagyok és este megjött a menstruációm, vagy olyan jellegű vérzés. A vérzés elég erőteljes volt az este és elég sötét színű, azóta már nem annyira. Hétfőn megyek orvoshoz, de addig is szeretnék valamit megtudni mitől lehet. Rosszul nem érzem magam, nincs semmi különösebb olyan érzésem mint előtte menstruációk előtt. Nem görcsölök. Félek, nehogy baja legyen a babának. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Orvosi kontroll szükséges, mert a vérzés vetélés jele is lehet. Szedjen Magne B6-ot, igyon sok folyadékot, és pihenjen minél többet! Mihamarabb menjen el vizsgálatra.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-29 20:56:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés