• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Előre is köszönöm válaszát!

        25 éves vagyok, terhes még nem voltam.2 éve yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek.( előtte óvszerrel védekeztünk mindig ). Az utolsó menstruációm 2009. március 15-én volt és a 7 napos szünet után nem folytattam a gyógyszer szedését.

        Mennyi idő szükséges teherbe esés előtt, míg a gyógyszer kiürül a szervezetből?

        Ha teherbe esnék ez idő alatt, lenne káros utóhatása a gyógyszernek a babára nézve?

        Mekkora esélye van annak, hogy várandós legyek az idő alatt, míg a gyógyszer kiürül?

         Köszönöm és várom válaszát!

        Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Eszter!

        Lehet, hogy kissé rendszertelen lesz még a vérzése, és kis türelem is szükséges lesz a fogamzásgátló után.

        A következő ciklustól nyugodtan próbálkozhatnak, a mai modern készítmények akkor sem okoznak gondot, ha a szedése közben esik valaki teherbe, ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:53:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: