• Lehet- e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Olyan problémám van, hogy mindkét mellemből nyomásra fehér váladék jön. 25 éves vagyok. van 1 gyerekem 1 évig szoptattam és 1 éve már nem szoptatom. Szeretnénk kisbabát. Lehet- e később babám? Meddig érdemes a babával várni?

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a tejcsöpögés témában

        Kedves Hölgyem!


        Az előfordul, hogy szoptatás után még több hónapig is ürül minimális tej az emlőkből, különösen a folyamatos inger hatására. Ilyenkor azt szokták mondani, hogy ne próbálgassa, vajon jön-e még, m mert akkor tényleg nem marad abba.
        Mivel babát szeretnének már, amit most már nyugodtan vállalhatnak, érdemes lenne egy hormonális vizsgálatot nézni, hogy nem magas-e a prolaktin szintje, hiszen ez befolyásolhatja a teherbeesést.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 16:05:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: