• Betegség terhesen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok,én egy 25 hetes kismama vagyok 4 napig betegvoltam nátha,fájt mindenem,enni alig bírtam.Homeopatikus szereket szedtem kivéve az orrsprét mert az nem segitett ez nasivin és rá van irva hogy nem terheseknek,pár napig használtam amig a legrosszabb napok átmentek rajtam csak hogy tudjak aludni,árthattam vele a picinek?máskülönben egy ilyen betegség ami leterit 4-5 napra a baba érez valamit?az nyugtat hogy sokat mozog remélem vele nincsen baj!volt lázam is de csak 38,2 és pár óráig mert átment!Válaszukat előre is köszönöm!Laura

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Laura!

        Ne aggódjon, a baba "elveszi", amire szüksége van. Néhány napos megfázástól nem lesz semmi baj. Az sem probléma, ha egy-egy szem fájdalom-, vagy lázcsillapítót bevesz, de Önnek a láza is hamar csillapodott. Tartós láz esetén esetleg igényelhet több gyógyszert, vagy bakteriális fertőzés esetén antibiotikumot is, az is belefér.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-23 17:14:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: