• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok nekem a kérdésem az lenne hogy terhességet diagnosztizáltak nálam és egyideuleg méhszájsebet is azt szeretném kérdezni hogy ez nem ártalmas a babának? és hogy fogják ezt kezelni? És még azt is szeretném kérdezni hogy mióta szedem az elevitet nagyon rosszúl érzem magam lehetséges hogy esetleg attól? nagyon szédülök hányingerem van de a betegtájékoztatóba azt olvastam hogy csökenti ezeket nem lehet hogy mégis attól van mert kipróbáltam hogy nem vettem be és akkor nem voltam rosszúl várom válaszukat üdv.anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, méhszájseb témában

        Kedves Anikó!

        Meg kell próbálni nem szedni az Elevitet. A méhszájseb kezelése a terhesség alatt semmi. Általában nem szokták kezelni mivel a terhesség kihordása a cél, és semmi különösebb kezelés nem szükséges, mivel lehet, hogy esetleg görcsöket vagy vetélést okoz, ezért a folyásokra és a gyulladásokra oda kell figyelni és azokat kezelni kell. A másik, hogy az émelygés persze normál terhességi jel, arra nagyon jó a B6 vitamin. Ezt lehet nyugodtan szedni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-22 11:37:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: