Lombik

Tisztelt doktor úr/nő! Kérdésem a következő.Nemrég volt embriótranszferem és kímélő életmődot írtak elő..azonban van egy másfél éves örökmozgó lányom akit emelgetni kell/kb 10kg/szaladgálni utána stb.Persze igyekszem minél többet pihenni de hát.... Az emelgetés nem befolyásolja  kedvezőtlenül a beültetés sikerét? Válaszukat előre is köszönöm tisztelettel: Erika 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lombik témában

Kedves Erika!

Kímélés az kímélés, ha megoldható ne emelgesse most a gyermekét.Ha nem megoldható -drukkoljon-nem ideális ilyenkor 10kgot emelgetni-nem megtenni meg elég nehéz.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

Kérdés: 2009. március 10., 01:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 07:02
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lombik eljárással lehet-e terhes...
Tisztelt Doktor Urak / Hölgyek! Kedves ismerősöm nevében szeretnék érdeklődni, aki túl van az 50. életévén, elmaradt már a menstruációja is....
Mennyi esélyünk van?
Tisztelt doktornő! Férjemnél oligozoospermiát állapitottak meg, nálam a vizsgálatok alapján minden rendben van. Március végén megyünk lombikra.Ön...
Spontán terhesség
Tisztelt Doktor úr/nő! 19 hetes lombikos kismama vagyok. Nagy a boldogságunk, de most történt valami ami nem megy ki a fejemből, és zavar. Előre...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív